Lehetek tüdőrákos? 14 éves vagyok, most van november vége, és augusztusban kezdtem dohányozni, de így is csak havi 4-5 szál megy el. Ennyitől lehet már bajom?
Szerintem nem lehet ennyi idő utan tudorakot kapni
De egyáltalán miért kezdtel el cigizni?
1. Azért, mert elég sok problémám volt (tudom, 14 évesen mi a francnak stresszelek, de na) szerelmi gond, osztálygondok (az egyik pl, hogy kitaszítanak az osztályból, meg ilyenek), de ezek a tünetek után 1000000% hogy lerakom, és kidobom.
2. Ez genetika is, mert van, aki az első száltól, van aki fél-1 év után, van aki soha nem lesz rákos.
Éppen ma beszéltünk a dohányzásról bioszon (amúgy 8.-os vagyok), hogy mennyire káros, meg az, hogy.. Idézem: Az élő spermiumokat elpusztítja, ezáltal ha felnőttek lesztek, akkor nem valószínű
4 es vok..
Ja és én heti 1 dobozt szívok kb napi 4 szál.
Szia!
Sok szarságtól érezheted úgy hogy van valami szar a tüdődben. 14 évesen kezdtem el én is a cigizést most vagyok 23 és 9 év alatt nagyon megbántam hogy rászoktam. Pont ma vettem egy E cigit, és sokkal jobb flesh-t nyújt mint a sima cigi. Egészségesebb is. Ha cigizni akarsz inkabb szivd azt.
Elgondolkodtam az e-cigin én is. De elhatároztam, hogy most már le fogom rakni, mert alapból (tudom, ez hülyeség) de stresszlevezés miatt csináltam. (Tudom, ez csak a nikotin iránti vágy által kialakult stresszt fojtja el.)
Van az osztályban egy gyerek, aki szokott néha b#sztatni, és néha (sokkal többet:D) elkezdem kergetni (mert ez a tipikus gyerek, aki távolról ugat, de közelről már fut) elkezdem kergetni, aztán ha elkapom akkor nekinyomom a falnak és "elbeszélgetek" vele 2 percben.
tuti le se tüdőzöd :))
amúgy, havi 4-5 szál nemár az szerintem még annyira se árt mint a passzív dohányzás, de ha idegeskedsz ezen fekélyed lesz kilyukad a gyomrod és ki fogják venni és szar lesz ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!