Ha 1ml e-likvidben 6mg nikotin van Egy cigarettában 1 szálban 0,6 mg van akkor egy 1,6 ml tartalmú patron hány szál ciginek felel meg nikotinilag?
Ne kimatekozni próbáld, hanem írd meg, hogy milyen erősségű volt az eredeti cigi, amit szívtál. (erősség, márka és mennyiség)
Erősségi sorrend ciginél és hozzá kapcsolódó ajánlott folyadék erősség:
Töltött cigi (1-1,5 mg nikotin) --> 24-18 mg közti nikotinos folyadék
Erős cigi (0,7 mg - 1 mg) --> 12-18 mg közti nikotinos folyadék
Közepes cigi (0,5-0,6 mg) --> 6-12 mg közti nikotinos folyadék
Gyenge cigi (0,1-0,4 mg) --> 3-6 mg közti nikotinos folyadék
Tehát abból indulj ki, hogy milyen erős volt a cigi, amit szívtál, jellemzően 6-tal, illetve néhány üzletben 3-mal osztható a folyadék nikotintartalma és ez segít.
0: mentes
3: gyenge (általában fehér, szürke, ezüst)
6: gyenge (általában fehér, szürke, ezüst, narancs, citromsárga dobozúak)
9: közepes (általában arany, kék dobozóak)
18: erős (általában piros, fekete dobozúak)
24: "legerősebb" (általában töltött)
Remélem, segítettem! :)
Ha van kérdésed, az ecigiforum.com weboldalra regisztrálva régóta használó személyek fognak tudni segíteni.
Sok sikert!
Első korrektűl leírta.
Matekozni azért sem érdemes, mert máshogy szívódik fel a nikotin a cigifüstből, és a glicerinből is. No meg van egy rakat egyéb tényező ami a matekot jócskán megbolondítja.
Annyit tennék hozzá az első válaszhoz, hogy azért a töltött cigi nem mindenképp erősebb mint a sima, csak erősebb lehet. Pl. én töltöttem a cigit magamnak, de a 18-as liquid, sőt utána a 12-es is erősnek bizonyult.
Írd le, hogy milyen cigit, és hány szálat szívtál, aztán az alapján kb be tudjuk lőni, hogy neked mi lenne jó. De a legjobb a személyes tapasztalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!