E cigi káros? (liquid es e cigire gondolok)
Én vettem kb egy hónapja egyet, nem volt gondom vele. De most mér félek tőle :( Nem tudom mit csináljak, eladjam e vagy ne
Nagy lejárató kampány indult szegény ecigi ellen, sajnos tele csúsztatással és tudományosan cáfolt állításokkal. Elkeserítő, hogy ehhez sok szakember és az ÁNTSZ is a nevét adja.
Íme a cáfolat, amely rengeteg kutatásra és tanulmányra hivatkozik a források megjelölésével, míg az ántsz semmit nem tud alátámasztani....
A kérdezőnek válaszolva:
Az brit Public Health England (akik az ántsz-szel szemben utánajártak a dolognak) 95%-kal kevésbé károsnak tartja a hagyományos dohányzásnál, valamint a leghatékonyabb eszköznek a dohányzás visszaszorításához.
Az "új liquid os e cigi" alatt nem tudom mit értesz..
Az utántöltő folyadékok semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, kivéve a nikotint, melynek mennyiségét a legtöbben sikeresen tudják csökkenteni, többen már a nullásat (nikotinmentest) is elérték.
Értelme van nikotin nélkül is, jómagam is azért tértem át, mert pöfékelni nagyon szerettem, ezt ecigivel ugyanúgy megtehetem, anélkül, hogy károsítanám a saját vagy a környezetem egészségét. És nem utolsó sorban nem vagyok büdös!
Köszönöm szépen:)
Es mennyi idonkent kell rajta cserelni alkatreszt? Ha kell akkor milyet? Es mennyi idonkent? Azt tudom hogyha elfogy a liquid akkor ujat kell venni ezzel tisztában vagyok:D
De másmilyen alkatreszt kell cserelni rajta? Most 4 ezerert akarok venni egy EVOD blister 1100mAh s at akarok venni.. Mennyire jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!