15 éves fiú vagyok. Ha egy héten elszívok egy szál cigit lehet tőle nagy bajom?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 16:34
1/11 A kérdező kommentje:
Töltött dohányt szívok ezért nincs neve neki
2015. nov. 21. 16:35
2/11 anonim válasza:
De ennek most őszintén mi értelme van?
Ha valaki dohányzik, akkor dohányozzon (persze nem 15 évesen!), de ha kibír 1 hetet cigi nélkül és akkor is elég neki 1 szál, akkor mi a fenéért nem lehet kibírni az az 1 szál nélkül is?
Amúgy honnan tudjuk, hogy lehet-e belőle bajod? Nyilván nincs annyi kockázat, mint annál, aki napi szinten elszív egy doboz cigit, de ezzel is ártasz.
3/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem tüdőzőm le
2015. nov. 21. 17:16
5/11 A kérdező kommentje:
Hát csak az hogy szívom
2015. nov. 21. 18:09
7/11 anonim válasza:
Annyi bajod lehet, hogy a heti 1 szálból lesz 2, aztán 5, aztán napi 2, aztán napi 8, aztán...
8/11 anonim válasza:
Gratulálok ratyikám! Ez a kezdet. Szépen lassan rászoksz. Miért is? Mert menő a többi nyomi előtt? Én is így kezdtem. 15 év kellett, hogy rájöjjek mekkora szar szokás ez és nagy nehezen letegyem.
10/11 anonim válasza:
Ha nem tüdőzöd le inkább add nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!