Ennyitől lehetek terhes?
Sziasztok!
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Tegnap egy kicsit túlságosan is bepörögtünk. Nem volt nálunk gumi, de kb 3 cm-re berakta nekem. Én egyből mondtam neki, hogy húzza ki, mert fájt (szűz vagyok/voltam). Aztán bántott a dolog, ezért mégegyszer megcsináltuk ezt, de ugyanígy kihuzattam vele. Ő teljesen száraz volt, és azt mondta, hogy az orgazmusnak a közelében se járt még.
Szerintetek mit csináljak? 12-e körül kellene megjönnie. Addig hanyagoljuk a szexet gumival(!!) vagy csinálhatjuk? Lehetek ettől terhes? Vegyek majd tesztet?
Egy biztos, tanultam az esetből, és nem hiányzik az idegesség, szóval soha többé nem csinálunk ilyet, kérlek kíméljetek a leszólásoktól. Ja és 15/L
Kicsi az esélye, de VAN esélye, ha ez érdekel.
Rosszkor is voltatok együtt, mivel az ovuláció a várt menstruáció előtt 13-15 nappal van.
Tesztelni most nincs értelme, csak aktustól min. 14 nappal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!