Lehetek AIDS-es?
A párommal gumi nélkül szexeltem végig amíg együtt voltunk.
Utólag kiderult, hogy többször is megcsalt.
7 nővel.
Az mindegyikkel gumi nélkül csinálta, de ezekből kettő prostituált(!!!).
Az egyikkel csak egyszer, a másikkal többször is.
Állítólag ezek a "munkahelyukon" csak óvszerrel csináljak.
De ő ezekkel is gumi nélkül volt.
Van esély arra, hogy hiv fertőzött lettem?
(Abba most ne menjünk bele, hogy ez milyen undorito stb stb. Én is tudom, hogy az. Azóta undorodom is magamtól, de nem erre irányul a kérdésem)
Köszönöm
Ha az vagyok akkor pár éven belül meghalok?
Nagyon gyenge így is az immunrendszerem
Sajnálom, hogy így jártál, de abban legyél biztos, hogy egy hivatásos sem hajlandó gumi nélküli szexre.
Magad megnyugtatására menj el és csináltass egy anonim tesztet. Ez név nélküli vizsgálat, egy kódot kapsz.
Egyébként a HIV-en kívül ezer más dologgal is megfertőzhetett. Nőgyógyásznál kérj egy átfogó kenet és laborvizsgálatot, ha minden negatív megnyugodhatsz.
Remélem, semmi bajod! :)
Nőgyógyászatnál voltam már, bakteriális fertőzésre kaptam kúpot, de nrm igazán javultam, sőt.. :(
A prostiknak nen fizetett, nem vendégük volt. Sajnos tudom, hogy gumi nélkül volt.
Szerinte azért nem kapott el tőlük semmit, mert hogy mással gumival vannak. De én ebben nem hiszek, ott is van szakadhat pl.
De nem is ez, hanem maga a tény és a tudat nen elfogadható számomra.
Gusztustalan úgy ahogy van.
Nem szép dolog a párodtól de nyugodj meg mert még így is kevés esélye van az AIDS - re mert tapasztalatból mondom.
Agglegényként számtalan féle nővel voltam 40 éves koromig, a barátod kismiska hozzám képest de a tesztek során negatív vagyok hál istennek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!