Lehetek úgy AIDS-es ha?
Figyelt kérdés
egy tű szatyorban volt és amikor levettem a polcról (nem tudtam mi ezért vettem le) egy kicsit megszúrt de nem szúrta át,nem vérzett semmi.Az illető aki használta nem AIDS-es meg véralvadás gátlót szedet.Nos gondolom ettől nem leszek AIDS-es de azért inkább rá kérdezek2014. dec. 24. 12:59
2/7 anonim válasza:
Na várjunk. "Az illető aki használta nem AIDS-es". Akkor mitől félsz?
3/7 A kérdező kommentje:
köszi,és amúgy ez most hogy van ha pl:a tű bele megy félig a kezembe,vérzik meg minden,de az illető nem fertőzőtt akkor én se lehetek az?
2014. dec. 24. 13:22
4/7 A kérdező kommentje:
bocsi egy kicsit tudatlan vagyok ebben a témában,de akkor értelem szerűen ha nem fertőzőt az illető akkor én se lehetek az hiába használt tű
2014. dec. 24. 13:23
5/7 anonim válasza:
Az AIDS-et egy vírus okozza. Tehát ha az illető, akinek a vérével érintkezel, nem fertőzött, akkor te sem lehetsz az.
6/7 anonim válasza:
Ha AIDS-es volt akkor sem kell nagyon aggódnod.
7/7 anonim válasza:
Ha az illető nem HIV vírushordozó, akkor mégis hogyan kapnád el tőle???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!