Valaki tud ajánlati egy orvost, aki tényleg tud segíteni a hajritkuláson, és teljes körű vizsgálást is végez?
Évek óta problémám van a hajammal, a fejem tetején megritkult és egyre rosszabb.
Ezer meg egy orvosnál voltam, de mindegyiknek csak a pénzem kellett, össze-vissza küldtek, szereket, samponokat írtak fel, de semmi.
Olyanra van szükségem, aki végre nem össze-vissza küld vizsgálatokra, hanem helyben végzik el, és így nem hónapokig tart, és tud valamilyen diagnózist felállítani végre.
Könyörgöm, valaki ajánljon valakit!!!!! (Lehetőség szerint, akinek már sikerült helyreállítani a haját!)
24/Nő
Hozzá teszem, ezen a szenny interneten tipikusan olyanok vannak, akik hirdetik magukat, hogy utána elszedjék a pénzed...van, aki 30.000-et kér csak egy első konzultáció miatt. Jó lehet az ember nyomorából meggazdagodni.
Sorry, de már eléggé kiakasztó tapasztalataim vannak..undorító
Hormonális valószínűleg...én megértem a frusztrációdat, 2 éve hullik a hajam szintén fejtetőről, ami jellegzetessége a hormonális v. más néven androgén hajhullásnak. Eleinte nem volt feltűnő, úgy nézett ki, hogy mindenhol egyformán hullik, reménykedtem is, hogy majd ha rendbejön a vashiányom, majd ha kiveszik a mandulámat, majd ha helyreáll a TSH-m...Hát még mindig várok. Járok kezelésre (hormongátló injekciókat kapok fejbőrbe), szedek gyógyszert az alapbetegségemre(mellékvese probléma miatt sok férfi hormonom van), pajzsmirigyem is kezelve van... Ennél többet már nem tudok tenni.
A hajam csak hullik és hullik, egyre csúnyább. Gyönyörű dús vastagszálú hajam volt.Most vagyok 25 éves.
Nekem 1 évig borzasztó hajhullásom volt. Az okai: stressz, vashiány illetve cinkhány voltak. Amikor elmúlt a stressz, mert már nem voltam új a munkahelyemen, még mindig, de sokkal mérsékeltebben hullott a hajam. A Plantur 39 sampon tonikja segített az új hajszálak növekedésében, de még mindig eléggé hullott a hajam. Ezután elkezdtem szedni Neo-Ferro-Folgammát, vastablettát illetve egy olyan hajtablettát, amiben minden van: cink, b vitaminok, a vitamin, e vitaminok, jód, szelén és cink 15 mg. Szerintem a vas a legfontosabb illetve a cink.
Revalid meg Hair Clinic nem érnek semmit.
Olyan hajtablettát vegyél, amiben legalább 15 mg cink van. Nekem ez segített!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!