Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mekkora cukorértéknél lesz...

Mekkora cukorértéknél lesz rosszul az ember ?

Figyelt kérdés
1000 mg merkformint szedtem és jó volt a cukrom. Kb 1 hónapja visszavettem magamtól 500 mg ra és ma mértem 22es cukrot. Attól félek,hogy bekómálok,rosszul leszek.
tegnap 16:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha most megint elkezdek 1000 mgot szedni akkor visszaáll ?
tegnap 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 kilótól biztosan rosszul leszel!
tegnap 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, en 29-el lenyomtam 8 es fel oras muszakot, de nyilvan nem ez az idealis
tegnap 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
2es Milyen 1 kilótol ?
tegnap 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
29?? Én 8-nál megálltam amikor nagymamám mondta!
tegnap 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
1 kiló cukortól, de félreértelmeztem a kérdést! :)
tegnap 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem érzek semmit ilyen magas értéknél csak annyi,hogy sokat vizelek meg száraz a szám.
tegnap 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Sebaj, az ereid majd megköszönik, hogy tönkrevágod őket. Ha életmódilag nem tudsz/ akarsz korrigálni, akkor gyógyszeresen kell.

Vagy okoskodj tovább, és majd mondjuk levágják a lábad, vagy megvakulsz, vagy dialízisre kerülsz...

tegnap 18:30
 9/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Arról függ mit nevezünk rosszúllétnek. Nem lesz baj rövid ideig, de a vér sűrű lesz, ezért kell inni sokat, a sejtek meg Káliumot pumpálnak kifelé. De miért felezed le csak úgy a gyógyszert? Kinek jut ilyen eszébe orvosi vizit nélkül?
tegnap 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!