Valaki tud ajánlati egy orvost, aki tényleg tud segíteni a hajritkuláson, és teljes körű vizsgálást is végez?
Évek óta problémám van a hajammal, a fejem tetején megritkult és egyre rosszabb.
Ezer meg egy orvosnál voltam, de mindegyiknek csak a pénzem kellett, össze-vissza küldtek, szereket, samponokat írtak fel, de semmi.
Olyanra van szükségem, aki végre nem össze-vissza küld vizsgálatokra, hanem helyben végzik el, és így nem hónapokig tart, és tud valamilyen diagnózist felállítani végre.
Könyörgöm, valaki ajánljon valakit!!!!! (Lehetőség szerint, akinek már sikerült helyreállítani a haját!)
24/Nő
Itt lehet ilyen zuhanyfejet venni.
7-es válaszoló, látom de tudod, miről beszélek.
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat, de vettem már be rengeteg vitamint, sok krémet, sampont, balzsamot használtam, de semmi, hormonális lehet, de az a baj, hogy nem mutatták ki rendesen, és nem is hallottam, hogy a fejtetőn lévő érzékenyebb területen lehet-e a hajakat úgy stimulálni, hogy ne legyenek érzékenyebbek a hormonok miatt. (Csak a hajátültetést, ami végül is csak annyi, hogy a hátsó hajszálakat előre ültetik.)
A doktort megpróbálom, tapasztalatokat ugyanúgy megköszönöm, és én is megosztom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!