Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Büdös lehetek? Hogy tudnám...

Büdös lehetek? Hogy tudnám eltüntetni? Már öngyilkosságon is gondolkozok

Figyelt kérdés
Szóval...tavaly április óta kb érzem ezt a büdöset, és csúnyán is néz mindenki rám...szerintem büdös vagyok. Ma is utolsó 3 óránk egy gyakorlati teremben vlt, én messze ültem a többiektől direkt, de az egyik oszttársam közelebb ült és már óra vége fele nagyon "szagolgatott" a levegőbe, meg csomószor rámnézett...utána elment mellettem a tanár, és hozta a levegőbe azt a büdöset, én megéreztem és tök rossz volt :( és ez minden órán van..minden órán ilyen nagyon erős lábszaghoz hasonló szagom van, piszkáltak már ez miatt sokan,hogy hú ember de büdös vagy, meg útba voltam és mondták,hogy menj már innen büdös... :'( De amikor hazaértem most az előbb, direkt rögtön a cipőmbe beleszagoltam ,és nem éreztem semmit, wcbe full levetköztem, semmit nem éreztem... :/ Ja, és még annyit,hogy dolgoztam központ. szerelővel (vállakozó,nyárigyakszi) és ott se voltam büdös egyátalán, meg tanulok vezetni és ott se voltam büdös még egyszer se... olyan előfordulhat,hogy pszichés dolgo? például hogy szorongás miatt termelődik szervezetemben olyan anyag ami büdös és azt érzik a többiek??

2016. szept. 8. 14:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha nem múlik el, akkor orvos. Vesebetegség is okozhatja, egyik munkatársamnak vizelet szaga van, hiába ápolt es többször fürdik naponta, a bőréből jön es neki a vesebetegsége okozza.
2016. szept. 8. 20:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz menjek? Mert az nem nagyon szokott elküldeni sehova...szokott időnként fájni iszonyúan a fejem jobb oldala, mert egyszer nagyon idegeskedtem és be is könnyezik a szemem...erre elküldött vérvételre.
2016. szept. 9. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Belgyógyász, endokrinológus ( ő olyan belgyógyász, aki a hormonszinttel kapcsolatos problémákat is vizsgálja)
2016. szept. 9. 14:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2016. szept. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!