Cikinek tartom. Mit tegyek?
Semmi szegyellnivalo nincs ezen! Aki emiatt bant az idiota!
Kitartas neked!! :)
Kedves Kérdező! :)
Semmi ciki nincs ebben az egészben...
Mint ahogy abban sincs semmi ciki, ha valaki beteg, vagy egészséges. Ez egy állapot, ami ha rendszeresen szeded a gyógyszereket valószínűleg el is fog múlni, csak erre koncentrálj!
Idősebb vagyok nálad, de tudom, hogy 13 évesen ilyen dolgok még felmerülnek, tizenévesen a körülötted lévőknek és neked is természetes, hogy egy kicsit kevesebb fogalmatok van az életről, én is szedtem suliban pajzsmirigy gyógyszert, és senki nem szólt semmit, miután elmagyaráztam, hogy miért kell ez. Először csak azért néztek, mert nem értették, nem tudták, hogy miről van szó. Cikizni soha nem cikizett senki, biztos, hogy téged sem fog senki...
Szóval ha nem cikiznek, TE se érezd annak! :)
Másrészt gyakorlatilag észrevétlenül be lehet venni... :)
Csak boldogan, vidáman, minden gyógyulásban segít, ha nem rágódsz ilyen dolgokon, gondolj arra, milyen jó lesz, amikor már egyáltalán nem is kell szedni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!