Cikinek tartom, hogyha néha dohányozni akarok, azt hiszem mindenki elítél mikor lát, mit tegyek ellene?
Oké nem egy nagy probléma, de azért rákérdezek.. 2016-ban már kevesen dohányoznak mint régen, mindenki szokik le az árak miatt
tehát nem cigizek, csak bulikba (ha néha járok) de valamiért a nyár közeledtével megkívántam a gyümölcsös cigit, és mindig azt nézem hogy ki figyel és mit gondol, hogy ennek a lánynak ront az összképén a cigi.. de lehet mindez anyám miatt van, 22éves vagyok és még mindig beleszól és rám parancsol mit csinálhatok és mit nem..
szia, en is elhatarolódom attól aki cigizik.
régen ez vhogy menő volt..ma már nem az.
anyád meg félt, azert akar mindnet megmondani neked, én is megmondom a lányomnak h mit csinaljon, mert féltem, h valami baja lesz.még ha nagy a gyerek, felnőtt lesz, akkor is aggódunk érte.inkabb örülj neki, ha leszrna, akkor meg az lenne a bajod:)
Kocsma meg szórakozóhely egy olyan térség ahol rákap az ember:D
Hát én azt vettem észre h régebben kb mikor 800-900korul volt a cigi sokkal tobb embert lattam az utcán, csinos lanytol kezdve mindenki, most meg alig, es mikor kerdezem az a valasz h draga es csak neha szokott:)
teljesen igaz amit mondtál, mindenki meg akar felelni a társadalom által előírt szabályoknak és ezáltal minősítenek másokat. És nagyon idegesít ha nem hagynak élni beleszólnak abba amit én jónak látok.
Anyának nem mondom el soha, még 50évesen is parancsolna, arra meg nem vagyok kíváncsi:D csak nem akarom h visszamondják neki mert nem érdekel a botránya, azért ez már túlzás, lehet félteni normál keretek belül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!