Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális, ha cikinek...

Az normális, ha cikinek tartom, hogyha apukám hallja hogy betétet cserélek?

Figyelt kérdés
Elég vékonyak nálunk a falak. Ugye amikor kivesszük a betétet a csomagolásból, meg visszacsomagoljuk, az nálunk eléggé kihallatszódik a vécéből a vékony falak miatt, és nagyon gáznak tartom, amikor apukám vagy bátyám hallja a betétnek a "csörgését". Tudom, hogy ez mindenkinél ilyen, de én annyira cikinek tartom... Ezen lehet valahogy javítani? (mármint hogy ne zavarjon, mert őket nem zavarja, csak engem)

2014. jan. 13. 22:40
1 2 3
 1/27 tetro ***** válasza:
0%
használj tampont.
2014. jan. 13. 22:45
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretnék mert még csak 14 vagyok, szűz.. Mindig megpróbálom halkan intézni, de nagyon zavar hogy olyan hangos.
2014. jan. 13. 22:50
 3/27 anonim ***** válasza:

"Ezen lehet valahogy javítani? (mármint hogy ne zavarjon,"

ezt lehet, hogy egy pszichológustól kéne megkérdezni.

egyébként,

az alap-probléma lehet hogy az apa-lánya kapcsolat rendezetlensége,

vagy nem is a kapcsolat, hanem a lány (vagyis te)

még nem tetted helyre magadban ezt a dolgot,

mármint hogy az apa az nem semleges, hanem férfi,

akinek pénisze van stb.

a pszichológusok szeretnek ezen a témán molyolni.

valószínűleg jól kidolgozott magyarázataik

és vélhetőleg megoldási sémáik is vannak.

2014. jan. 13. 22:51
 4/27 A kérdező kommentje:
Jajj, pszichológust ne.:D Egyébként semmi baj a kapcsolatunkkal, csak eléggé gáznak tartom, hogy "végighallgatják" a betétcserémet..
2014. jan. 13. 22:52
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

szia , nem gáz.

üdv egy három lányos apuka

2014. jan. 13. 23:37
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Normális vagy. Nem kell, emiatt pszichológus. Ahogy nősz,hozzászoksz a menzeszhez,a nőiségedhez el fog múlni.
2014. jan. 14. 00:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Használj tampont. Az én lányom is azt használ és soha nem hallom mikor cseréli. De egyébként nem is hallgatózom utána, hogy vajon mit csinál.
2014. jan. 14. 00:08
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az! Szerintem sem az apukádat,sem a bátyádat nem érdekli,hogy te mit csinálsz a WC-n. Nem is figyelnek oda.
2014. jan. 14. 00:29
 9/27 anonim ***** válasza:
58%
Ő is tudja, hogy mi a menstruáció, és hogy a betétcserének hangja van. Direkt nem hallgatózik, de ha véletlenül meghallja, abban nincs semmi rossz!
2014. jan. 14. 05:45
 10/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne reménykedj, a tampon celofánborítása ugyanúgy tud csörögni, akárhogy próbálja az ember halkan csinálni. Esetleg megpróbálhatsz másik fajta betétet keresni, amelyik csöndesebb, vagy feltépés helyett ollóval kinyitni. De ez van sajnos, túl kell tennie magát az embernek rajta.

2014. jan. 14. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!