Az normális, ha cikinek tartom, hogyha apukám hallja hogy betétet cserélek?
ha zavar vidd be a telefonod, zene be, regebben engem zavart idegen helyen wc zni, bnom is hasonloan volt, neki volt szokasa a telefon.
elmult nem kell pszichologus ilyenek...
Szia!
Akkor mondok neked még valamit: a férfiak egyszerre csak egy dologra tudnak figyelni. Az én apukám olyan, hogy ha csinál valamit, pláne ha olvas vagy más szöveggel kapcsolatos dolgot csinál, akkor meg se hallja, ha szólsz hozzá, vagy rosszabb esetben összezavarodik és azt is elfelejti, hol tartott a munkájával. Ha koncentrál valamire, beszélgethetsz tőle két lépésre valakivel a legféltettebb titkaidról, nem fogja meghallani.
És ez tipikus a férfiaknál. Szóval nyugi, ha akkor cserélsz, mikor apukád elfoglalt, meg se fogja hallani, akárhogy csörömpölsz.
Bizonyára nem aktuális már
De ne zavarjon senkit aki ebben a helyzetben van(mint én)
Én is "cikinek" érzem mikor hallja apa hogy betétet cserélek értem én hogy ez az élet rendje de van hogy akkor megyek cserélni amikor bent van a szobába ha kint van a konyhába és dohányzik megvárom míg bemegy aztán gyors rendbe teszem magam
Ez így zajlik nálam de biztosan hozzá szokok majd csak ja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!