Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális, ha cikinek...

Az normális, ha cikinek tartom, hogyha apukám hallja hogy betétet cserélek?

Figyelt kérdés
Elég vékonyak nálunk a falak. Ugye amikor kivesszük a betétet a csomagolásból, meg visszacsomagoljuk, az nálunk eléggé kihallatszódik a vécéből a vékony falak miatt, és nagyon gáznak tartom, amikor apukám vagy bátyám hallja a betétnek a "csörgését". Tudom, hogy ez mindenkinél ilyen, de én annyira cikinek tartom... Ezen lehet valahogy javítani? (mármint hogy ne zavarjon, mert őket nem zavarja, csak engem)

2014. jan. 13. 22:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13%
Óriási, hogy lányok szinte nincsenek is itt, csak kiváncsiskodó férfiak/fiúk!
2014. jan. 14. 12:00
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi a bajod 34%-os?
2014. jan. 14. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

Csak annyi, hogy a nők egészége oldalon kiváncsiskodsz te is reggeltől estig, ahelyett hogy normális életet élnél!

Kérdezőnek meg azért érdemes szólni, hogy helyére tudja tenni a válaszokat, nehogy abban a hitben legyen, hogy női tapasztalatokat tud itt begyüjteni.

2014. jan. 14. 12:04
 14/27 anonim ***** válasza:
8%
Mi nem volt normális abban, amit írtam? Ezerszer megmondtam már, hogy ne azt nézd, hogy KI ÍR, hanem azt, hogy KI MIT ÍR!!! Ezt nézik a Moderátorok is! Egyébként milyen jogon vádolsz azzal, hogy csak kíváncsiskodok itt? Ne magadból indulj ki! Akár hiszed, akár nem, én is segíteni akarok!!!
2014. jan. 14. 12:14
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok. Tényleg sok férfi üti bele az orrát olyanba,amibe nem kéne. De meg kell,hogy védjem most a férfiakat,akik beleszóltak. Ha néhány férfi értelmes, normális választ ad erre a kérdésre, nem, hogy ártana vele,még segít is e a kérdezőnek abba,hogy hogyan gondolkodnak erről a férfiak.
2014. jan. 14. 14:10
 16/27 anonim ***** válasza:
44%

Miért nem szólhatnának bele a férfiak? Szegény kislány azon parázik, hogy az apja, bátya hallja ahogy betétet cserél.

Csak azzal a nincs tisztában, hogy a férfiakat ez egyáltalán nem érdekli és nem hallgatóznak az ajtó mögött, hogy vajon mit csinál? Ezt ki mondja meg neki, ha nem egy férfi. Míg a nők mindenen paráznak, a férfiak ügyet sem vetnek rá. Van olyan nő aki lehúzza a WC-t hogy ne hallatsszon, hogy pisil.

2014. jan. 14. 14:33
 17/27 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsére vannak még értelmes Hölgyek, akik a hozzászólások tartalmát nézik, és nem azt, hogy ki írja őket! Nagyon szépen köszönöm az előző 2 Válaszoló megértését!
2014. jan. 14. 14:59
 18/27 A kérdező kommentje:
Hűűha. Na szóval. Apukám nem hallgatózik, írtam, hogy vékonyak a falak, és nagyon kihallatszik...
2014. jan. 14. 18:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Hidd el,ha kihallatszik akkor sem arra figyel,hogy te mit csinálsz a WC-n. Te figyeled,ha ő WC-re megy?
2014. jan. 14. 19:40
 20/27 A kérdező kommentje:
Hát nem, de akkor is...:D
2014. jan. 16. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!