Barátnőm elküldött tampont venni. Mert jön 9 után filmezni:3 és azt mondta hogy menjek el venni tampont. (tescoba megyek ) de így valahogy cikinek tartom hogy egy 18 éves srác beugrik a tescoba tamponért. Szerintetek gáz?
Dehogy ciki :D És igen, megsértődik.
Én volt olyan, hogy vettem tampont, óvszert és terhességi tesztet egy vásárláskor nőként :D:D nézett nagyott az elaó :D:D
Utolsó, ez egy nagy marhaság, amit írtál...
"Ha mindent kiteregettek a srácoknak, már lassan semmi nőies, semmi titokzatosság nem lesz bennetek"
Én 20 éves voltam, amikor a párom megsértődött, mert nem mondtam el neki, hogy a menstruációm miatt nincs kedvem uszodába menni.
Szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga, és ez nem azt jelenti, hogy kikiabálom a világnak. A párom igenis tudjon róla, vegye figyelembe, és ha néha úgy alakul, hogy neki kell elmennie tampont venni, akkor én ne érezzem cikinek megkérni, és ő se érezze cikinek, hogy tampont vesz.
Aki szerint ez ciki, az még biztos 25 éves kor alatt van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!