Az orvos elküldött endrokrinológushoz hormonszint vizsgálatra mert nagyon kölyökképű vagyok.20 éves srác vagyok kinézek 13 évesnek. Milyen vizsgálatra számíthatok? Többi lent!
Figyelt kérdés
Még soha nem kellett borotválkoznom az arcomon a többi helyen igen.A hangom se a legjobb mert nem igazán mutálok.Ha most a doki felír valami hormonszint növelőt mire számíthatok?Lesz valami mellékhatása?2012. jan. 23. 21:20
1/7 anonim válasza:
Elsődlegesen vérvizsgálatokkal vizsgál az endokrinológus. A gyógyszerek mellékhatásai meg attól függ, hogy mi a probléma és mit kapsz rá, így nem lehet okosat mondani.
3/7 anonim válasza:
"soha nem kellett borotválkoznom az arcomon, a többi helyen igen."
Kedves kérdező!
20 éves fiúként az arcodon kívül hol kellett eddig borotválkoznod?
4/7 A kérdező kommentje:
Szerinted hol lehet még borotválkozni:D nem részletesezem.am köszönöm a válaszokat
2012. jan. 25. 09:32
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hiába erőltetem a fejemet. Csak nem a farkadat borotválod, meg a hónaljadat?
6/7 anonim válasza:
Én is fiú vagyok és 20 éves.Én is nagyon kölyök képű vagyok 20 évesen , de ez nem genetikai rendellenesség.Ahogy nemrég összehasonlítottunk egy 5 évvel ezelőtti képet , semmi változás nincs a kettő között arcban.Nálam elvileg ez öröklődött , a nagypapám édesanyám ágáról ő is ilyen.Most 74 éves de 17-20 évet simán letagadhatna , a haja alig őszes , a fogai megvannak csináltatva igaz ,a háta egyenes , rendesen biciklizik , autót vezet , de a legmegdöbbentőbb az arca hogy az milyen fiatalos.Egyébként ő 20 évesen szinte úgy nézett ki mint én most , nagy a hasonlóság.Édesanyám is hasonlóan kortalan mint a nagypapa és úgy tűnik én is.
7/7 A kérdező kommentje:
Jól leragadtál a borotválkozásnál hagyjuk inkább
2012. febr. 10. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!