Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátnőm elküldött tampont...

Barátnőm elküldött tampont venni. Mert jön 9 után filmezni:3 és azt mondta hogy menjek el venni tampont. (tescoba megyek ) de így valahogy cikinek tartom hogy egy 18 éves srác beugrik a tescoba tamponért. Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
(ha nem megyek el,megsértődik?:SS)

2013. nov. 27. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Az persze nem ciki, hogy 14-15 évesen nemi életet élnek, de az, hogy a menstruációt szóba hozzák, az igen...?
2014. márc. 7. 23:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A 7. vagyok. Teljes mértékben igaza van az előző válaszolónak! Egy kezdődő kapcsolatban is már szexelnek. Akkor a menstruáció, és az azzal járó dolgok is legyenek természetesek. Vagy akkor még ne is szexeljenek!
2014. márc. 8. 05:54
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem tovabbra sem, hogy mi köze a szexnek egy no menstruációs dolgainak... Úgy gondolom, hogy alapvetően egy nőnek kell gondoskodnia a saját tamponjarol es nem az udvarlójának. Termeszetesen adódik speciális helyzet, de a kerdezl szituja nem.ez.
2014. márc. 9. 15:03
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy nő nem mer a párja előtt intim dolgokról beszélni, akkor hogy tud szexelni vele?
2014. márc. 9. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Egy igazi kapcsolatban nincsenek tabuk. A menstruáció sem az, és az azzal járó dolgok.
2014. márc. 9. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

"Ha egy nő nem mer a párja előtt intim dolgokról beszélni, akkor hogy tud szexelni vele?

"

Ne haragudj,de teljesen másról beszélünk! Senki nem írta, hogy nem lehet az intim témákról BESZÉLNI! Persze, hogy lehet, hiszen ez teljesen természetes. Én arról írtam és adhattok száz minusz pontot nem érdekel, hogy a menstruációs védőeszközök vásárlása egy fiatal kapcsolatban NEM az udvarló dolga. Teljesen kifordult már ez a világ?! És a szexnek sincsen ehhez köze. Miért a pár hete udvarló pasimmal vetessek magamnak betétet? Ez szerinted NORMÁLIS?! Nem azért, mert ciki tampont venni egy férfinak, max szerencsétlnnek nem egyszerű, mert nagy a választék, amit nem ismer. Hanem azért, mert NEM az ő dolga, hanem az enyém. Írhattok bármit (miondig ugyanaz az egy-két ember), de kötve hiszem, hogy a lányok többsége a párkapcsolat elején a fiújával vásároltatná a tamponját. Az intelligensebb nőkről beszélek természetesen.

2014. márc. 9. 21:01
 17/17 kérdezzfelel ***** válasza:
Utolsó honnan veszed, hogy pár hete udvarol neki? Amúgy meg szerintem tök mindegy ez az egész... lehet, hogy kicsit furán veszi ki magát a dolog, de a kapcsolattól is függ. Attól még hogy fiatalok beszélhetnek erről és a lány helyzetét se nagyon tudjuk, lehet, hogy valami miatt éppen nem tudott elmenni érte... De még ha igen, szerintem nem is gáz, hogy vele veteti meg, mert szerintem ebből adódik, hogy nyíltak egymással szemben. Lehet, hogy neked van igazad, és elég fura meg minden... ennek ellenére nem kell annyira hangoztatni, hogy ez ilyen gáz, meg hogy nem normális, van akinek talán az...
2014. márc. 11. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!