Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aszociális vagyok, vagy mi...

Aszociális vagyok, vagy mi van velem?

Figyelt kérdés
ezek a tünetek tényleg igaz rám,hogy elkerülöm a társaságot, nem tudok megszólalni, otthon vagyok, depiskedek. De viszont közösségi oldalakon fent vagyok és kifejezetten jó érzés ha látják, hogy én mi után érdeklődőm és az nem is unalmas dolgok, írásban meg hamar össze tudok barátkozni, viszont ez meg pont az ellentéte hogy az életbe ezt nem tudom kivitelezni, inkább elhúzódom és ez nem is annyira kellemes, arra gondolok mindig, hogy de jól érzik magukat az emberek és én ebből mind kimaradok, valahogy az új kapcsolatok építése nem megy és emiatt lettem zárkózott intenzíven kb. 4 éve, hogy ha egy régi arcot meglátok, vagy egy olyan embert aki kb olyan mint én, sokkal megértőbb szeretek velük lenni, akár társaságba is. Nem igazán értem magam, hogy ez miért van.
2016. júl. 30. 11:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Hopp lehetett volna pontosabb is a célközönség :D
2016. júl. 30. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Semmi bajod! Mindennek a rohadt internet, meg a számítógép az oka.

Gondolj bele, ha mindez nem lenne, nem otthon ülnél, hanem személyesen érdeklődnél a barátaidról.

2016. júl. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!