Velem van a baj?
Nagyon nem szeretnék szeptemberben megint iskolába járni. Annyira bunkó mindenki ott. Mármint van egy lány az osztályomba, aki amúgy nagyon szép, mégis ki közösítik, azért mert elvileg nagyképű (annyira nem ismerem, de már beszéltem vele és nagyon rendes volt), de ők meg ezerszer rosszabbak. Ha valaki nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy ők akarják akkor leordibálják őket. És senki nem szól nekik vissza. Velem csak az egyikőjük kötekedett, de abból ordibálás lett, és azóta nem beszélünk, de ez így pont jó.
Eleinte csak az egyik lány volt ilyen, aztán mindenki hozzá alkalmazkodott. A végére, aki már kisebb hibát vétet (pl. ő jött be utoljára és nyitva hagyta az ajtót véletlenül) már mindennek elhordják. Kibeszélik egymást, pofátlanok mindenkivel. Volt akinek durván beszóltak, mégis megy oda hozzá barátkozni és ah. Mindenki ismeri őket a suliba, sőt szinte mindenki imádja őket, pedig nagyon szemetek. Egyik osztálytársammal se vagyok nagyon jóba, mert félek, hogy elmondok nekik valamit holnap már hallgathatom mástól.
Mindenhol ilyenek az emberek és csak én dramatizálom túl? Vagy csak én nem tudok beilleszkedni? Hogy éljek túl még két évet? (Lehet, hogy rossz kategória.) 16/L
Ez ahhoz képest, ami itt van, semmi.
Én is ezen agyalok egy ideje (kb. 2 éve, amióta idejöttem... :'D), hogy hogyan fogok ezekkel még 2 rohadás hosszú évet kibírni...
Dehogy veled van a baj! Az osztálytársaiddal van, nem is kicsi, amiért egy ilyen lány után mennek..
Tudom, nehéz.. Nekem is rossz osztályom van, de nekem ez lesz az utolsó évem. Próbálj meg nem foglalkozni velük, beszélj azzal a lánnyal, aki rendes volt, mikor beszéltél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!