Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek aszociális/antiszo...

Szerintetek aszociális/antiszociális vagyok vagy mi van velem?

Figyelt kérdés
Régen nagyon sokat csalódtam az emberekeben és egyre jobban bezárkóztam, nem érdekelt senki,ahogyan én se őket,és ez sokszor zavart. Mindig egyedül voltam, a szüleim se nagyon foglalkoztak velem,mert sok más dolguk volt. Amikor lett 1-2 barátom velük se nagyon foglalkoztam,mert éreztem,hogy csak kamubarátok,és igazam is lett. 16 éves koromig így mentek a dolgok... Középsuliban lett 2-3 barátnőm,és úgy érzem rájuk már számíthatok,csak kicsit félek,mi van ha ők is csak kihasználnak... Mit kéne tennem,hogy ne gondoljak ilyenekre? Nem értem mi lehet velem... :/
2013. febr. 18. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok én is.Az én életem úgy alakult, hogy tőlem mindenki várt volna, de mikor adni kellett volna, akkor sosem jelentkeztek!Nem beszélve az állandó versengésükről.Nem bízom az emberekben, nem igénylem a társaságukat.Nos, ne hagyd magad kihasználni, de attól még barátkozhatsz velük.Próba szerencse, azért elvétve akadnak még nagyon rendes, önzetlen emberek.Azért meg kell adni az esélyt a másiknak, csak okosan.
2013. febr. 18. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én annyira utálom az embereket, hogy legszívesebben kiirtanám őket, és csak pár százezret max egymilliót hagynék életben az egész földön. Ha te antiszociális vagy, akkor én mit mondjak? Ugyanakkor még sosem gondolkodtam azon, hogy ez probléma lenne, szerintem te se tedd. Túlnépesedés idején nem csoda ha az ember sokallja a többi embert.
2013. febr. 18. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!