Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a baj velem?

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Nem erzem szepnek magam ha meglatok egy szebb lanyt egybol rossz kedvem lesz nem tudok felvidulni ugy erzem soha nem lehetek szep es az utcara is nehezen akarok kimenni mert rosszul erzem magam ha masok ram neznek,van amikor felvagom a karom es jobb lesz valamivel olyan mintha zzeretnem vagdosni magam de egyreszt szeretnem ha masok latnak hogy foglalkozzanak velem de aztan meg inkabb nem..neha ram jon a siras ok nelkul,nem tudom miert de nem tudom visszatartani csak ugy jon magatol..szeretek egyedul lenni a legtobb idom a szobamban toltom.napkozben nem vagyok ugy letorve de vannak pillanatok inkabb igy este fele amikor ram jon a siras hogy en soha nem leszek "tokeletes" .. lehet hulyen hangzik de ez van...ha egy fiu azt mondja hogy szep vagy csinos vagyok egybol sirnom kell mert ugy erzem hogy ez nem igaz...n tudom mihez kezdjek ugy erzem mar megbolondultam es teljesen hulye vagyok

#Betegség-lány-szépség-szép
2016. júl. 18. 22:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam mar hogy jo lenne bezaratni magam egy elmegyogy intezetbe mert nem tudom ez normalis e...nehez errol beszelni de igy nevtelenul valamivel konnyebb ... mi baj lehet a fejemmel??tenyleg nem vagyok normalis? 16eves vagyok:(
2016. júl. 18. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány,és feltűnési viszketegség.Mindenki a maga módján szép,a többit meg tojd le.Annak legyél szép akinek te akarsz ne másoknak.
2016. júl. 18. 22:54
 3/3 anonim válasza:
Ezért ne akard magad elmegyógyintézetbe küldeni csak nincs önbizalmad biztos te is szep vagy és amugy általába az mondja le a másikat, aki irigyeli szoval ha azt mondják nem vagy szép arra ne hallgass hidd el hogy szép vagy. Látod még fiúk is mondják neked ;) :D
2016. júl. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!