Mi történne velem ha inzulin tablettát szedek úgy hogy nem vagyok cukorbeteg?
Figyelt kérdés
Régebben nagyon alacsony volt a cukrom, most normális lett, évente11szer mérem (5,5 volt legutóbb).
(nemi hormonproblemara) nőgyógyász 500 mg Meforalt írt fel, 3 hónapig kell szednem napi 2szer.
Lesz tőle bajom? Ha meguszom hypoglikemia nélkül lehetek tőle a kúra után, később cukorbeteg?
2016. ápr. 4. 12:37
1/6 A kérdező kommentje:
javítok : évente EGYSZER mérem
2016. ápr. 4. 12:38
2/6 anonim válasza:
Semmi, a Meforal nem inzulin, és nem okoz hipoglikémiát.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors választ! Akkor mi a Meforal? Miért szedi ezt sok diabéteszes?
2016. ápr. 4. 13:18
4/6 anonim válasza:
Inzulinérzékenyítő szer. Inzulinrezisztenciások is szedik, kiegészítése a kezelésnek, ők nem cukorbetegek. Anyagcserezavar (szénhidrát anyagcsere) okoz nőgyógyászati gondokat, főleg teherbeesési gondokat, hormonháztartás gondokat. Viszont érdemes lenne elmenned egy UH-ra, pcos van-e.
5/6 anonim válasza:
Az endokrinológián biztosan megmondják, hogy milyen kizáró okai vannak, hogy cukorbeteg készítményeket szedj, én nem tudom, nekem eddig csak depressziós betegséges panaszaim voltak és csak arra kaptam orvosságot idáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!