Szerintetek van valami bajom vagy csak túlreagálom?! 18L
Figyelt kérdés
Reggelente van mikor a székletem nem normális állagú,nem is hasmenés de nem is kemény széklet.De viszont ez csak reggel van így.Délután nem is nagyon szoktam székelni de ha mégis akkor meg általában normális állagú. Engem bánt hogy miért lehet ez ha normálisan étkezem.Gyomrom szokott fájni sokat de lehet hogy csak a stressz miatt de van mikor evés után is.Nem vagyok érzékeny semmilyen ételre! Kipróbáltam már mindenféle bél tisztító kúrát pl az útifűmaghélyat,akkor jó volt aránylag de mikor abba hagytam a szedését akkor ujra ezvan.Normális válaszokat írjatok légyszi.Köszönöm előre is a válaszokat!#betegség #vajonmiez
2016. júl. 14. 08:50
11/11 anonim válasza:
Még azis lehet hogy "helicobacter pylori" a bünös.
A Normaflore-t meg csak ajànlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!