Szerintetek van valami bajom vagy csak túlreagálom?! 18L
A lágyabb széklet semmilyen problémát nem jelent önmagában, főleg úgy, hogy a más időpontban normális. A gyomrod mikor fáj, és mitől (mindentől vagy csak bizonyos ételek után)? Miért kell ilyen fiatalon béltisztító kúrát csinálni? Mitől vagy stresszes? Szerintem a stressz oldása utána az emésztésed is helyrejönne. Sok embernek az idegességtől egyből hasmenése lesz, te még egész jól is állsz ha innen nézzük a dolgot. :)
Persze jó lenne ezt is megszüntetni, és szerintem ezt a stressz oldaláról kell kezdeni.
köszönöm szépen :)
szerintem csak a stressz miatt fáj a gyomrom.
Vagy nemtudom de van mikor csak úgy magától elkezd fáhjni és hányingerem lesz. Lehet a savam sok,úgyszint az idegeskedéstől :S
Ne vedd be azt a maszlagot, hogy az idegtől fáj a has! Pont fordítva vagyon azért vagy ideges, mert az emésztésed már régóta szarakodik. Bár egy nyugtató tabletta valóban oldja a feszültséget, és ez álltalában gyengíti a fájdalmakat.
Korábban kellett volna felfigyelned a szervezeted jelzéseire, és akkor most nem lennél IBS-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!