Mi bajom lehet? Egy ideje nem érzem jól magam.
Figyelt kérdés
Lassan két hete napszúrást és hőgutát kaptam. Estére belázasodtam, s majd 40 volt a lázam. Étvágytalanná váltam, s sötét, vízszerű hasmenés jelentkezett. Emellett hidegrázások, és hányinger is volt. Voltam orvosnál, de nem vizsgált meg, csak adott egy doboz immodiumot, ami nem enyhítette a hasmenést. Fájt nagyon a hasam, főleg jobboldalt, majd a mellkasom is, s úgy éreztem, hogy valami van a torkomban. Eltelt majdnem két hét, étvágyam már úgy-ahogy van, a hasmenésem enyhült (de nem múlt el teljesen), a hasfájás elmúlt, de nem érzem gyógyultnak magam. Fáradtnak érzem magam és a torkomon mintha nyák lenne. Mi bajom lehet? Vírus?2016. júl. 13. 09:42
1/1 anonim válasza:
Mindenképp keress fel egy normális orvost, mert 2hét az hosszú idő. Lehet hogy vírus de ezt sajnos nem tudom megmondani. De ha gyengének érzed nagad akkor valami van a szervezetedben amit ki kell írtanod. Mindenképp orvos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!