Mi lehet a bajom? Lehet köze a hirtelen abba hagyott xanaxhoz? 3 napja majdnem elájultam. úgy éreztem ennyi volt. Néha rám tőr ilyen reszketés, nehéz a fejem, fáj is néha, melegnek érzem hátul a fejemet, halálfélelem gyötör. Hétfőn lesz vérkép.27f
Nekem úgy tűnik, hogy kimerült a szervezeted. Miért kell mellőzni a szénhidrátokat? Túlsúlyos vagy? 27 évesen nyugodtan ehetsz normálisan. A túledzés mindenféle izom és ízület problémához vezethet, jobb lenne itt is mértéket tartani (akár a neten utánanézhetsz, de ha van pénzed rá, személyi edzővel is beszélhetsz).
Ha nem kap megfelelő kaját a tested, attól lehetsz nyugtalan, akár depis is.
Érdemes lenne azzal foglalkoznod, hogy miért vagy elégedetlen magaddal, és ezeket a buta gondolatokat elengedni. Xanaxot gondolom nem orvos írta fel... Amíg lejössz róla, az nehéz, fogd fel edzésként! :)
Légy elégedett magaddal és egyél mint egy férfi! :)
Ha bármid leállt volna, vagy károsodott volna, annak komoly fizikai tünetei lennének. Nem tudnál edzeni, nem tudnál enni, nem tudnál pisilni, járni, stb.
Hiánybetegséged lehet. Normális étrend + normál !!! mennyiségű vitamin. A labor alapján még felírhat az orvos egyebet, vasat, stb.
A xanaxnak lehetnek elvonási tünetei, tessék kibírni.
Amiket írsz, elég jól kinéző pániktünetek.
Pszichológus segítene ebben is, és az önértékelésed helyreállításában is. Azt is kezelni kellene, ami miatt 140 kilóra meghíztál (szeretet és/vagy figyelemhiány).
Egyél normálisan és bízz magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!