Mitől történhetett ez velem? Bővebben a leírásban.
Sziasztok.
A tegnapi nap egy szokásos napom volt, csütörtök, voltam sportolni (labdarúgás) aztán megittam egy sört és egy pohár üdítőt. Hazaértem, teljesen rendben volt minden, gépeztem egy kicsit, aztán lezuhanyoztam. Lefeküdtem, beszélgettem keveset telefonom a barátnőmmel és olyan témáról volt szó, amitől kissé nyugtalanná tett.
Ezt követően olyan történ velem, mint eddig soha. Elkezdtem reszketni, remegni, de erőteljesen, azt éreztem, hogy nem állok stabilan. Ittam vizet, ettem egy kiskanál cukrot és egy kicsi csokit. (anyum tanácsára)
A remegés csillapodott, aztán ismét visszajött, lefeküdtem és volt amikor elmúlt majd visszajött, de ezt hidegrázás is követte, mégis forrónak éreztem a testem. Elaludtam nagy nehezen, aztán felébredtem később arra, hogy teljesen le izzadtam.
Az lenne a kérdésem, hogy ez mitől történhetett?
Ami után én utánaolvastam:
- pánikroham
- kálcium hiány
- kimerültség, fáradtság
19 éves fiú vagyok, érettségi előtt állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!