Szerintetek mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és azt tudni kell rólam, hogy mindig is hajlamos voltam a fizikai és lelki betegségekre egyaránt. Évente kb 2x kerülök kórházba, mert kiszáradok, hányok, fáj a hasam de megőrítően. Akárhányszor bekerültem kórházba, mindig csak annyit állapítottak meg, hogy valamilyen vírus okozza a problémákat. Eleinte ez mindig megnyugtatott, hogy akkor nincs semmilyen komoly bajom, de már kezdek aggódni egy ideje..Anyukámnak gyomorfekélye van, amiről azt hallottam hogy örökölhető. Kb 1 hónapja tapasztaltam, hogy megállás nélkül fájt a hasam de legfőképp este. Elmentem orvoshoz, kivizsgált, és azt mondta állítólag a túl sok sav okozza a problémát, szóval savlekötőt kellett szednem egy nap kétszer egy héten keresztül, majd légzéstesztre küldtek ahol jó volt az eredmény. Amíg szedtem a gyógyszert valamennyire megszűntek a panaszaim, de 2 napja a hasfájástól aludni sem tudok. A hasam minden pontján fáj, és emellett nagyon szédülök is, hányingerem is van. Nagyon sokszor voltam már ilyen panaszokkal orvosnál, mégsem tudtam meg semmi konkrét dolgot. A szédülés és fejfájás már kiskorom óta megszűnni nem akaró probléma, és már úgy érzem így még tanulni sem bírok, és emiatt a kedvem is elmegy mindentől. Elég folyadékot viszek be a szervezetembe, úgyhogy ez nem lehet baj. Van valaki, aki hasonló problémával küzd?2016. júl. 10. 17:19
1/7 anonim válasza:
Az mit jelent hogy kiskorod óta? Hány éve? Milyen kivizsgalasokon voltal meg?
2/7 A kérdező kommentje:
Kb 9 éves korom óta, és ez az egy kivizsgálás volt kb 2szer
2016. júl. 10. 17:30
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy artalmatlan de en azért az orvost megkernem hogy kuldjon el egy komolyabb kivizsgalasra már csak a megnyugtatas érdekeben is..hasi ultrahang pp..meg vérvétel....
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg ez lesz a legjobb megoldás :) Köszönöm szépen a válaszod! :)
2016. júl. 10. 17:39
5/7 anonim válasza:
Nincs mit meg szedjel vitaminokat lehet az is a baj h kevés vitaminz eszel
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon durva! Első vérvétel kérd meg. Ott másold ide az eredményeket. Az minden kép kimutat mindent.
7/7 A kérdező kommentje:
Felhoztam ezt az egeszet anyukamnak es akkor mondta hogy mikor legutoljara voltunk vervetelen (eszembe jutott hogy voltunk) jo lett az eredmeny. De nem ertem, hogy akkor miert jelentkeznek nalam ezek a tunetek ://
2016. júl. 11. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!