Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől szorongok üzletekben,...

Mitől szorongok üzletekben, városban?

Figyelt kérdés
8 éve panikbeteg vagyok! már rengeteg dolgon át mentem, rengeteg különböző gyógyszert szedtem erre. Egy nap úgy döntöttem elhagyom a xanaxot és társait. Nagy nehezen de fel éve nem szedek semmit. Sokkal jobban érzem magam, de még mindeg nem teljesen mivel ha élmények otthonról pl. Boltba olyan erősen szorongok hogy majd el árulok. Érdekes ha dolgozom nem vagyok rosszul. Vásárolni autóval megyek mivel csak ott érzem magam biztonságban. Mindeg közel parkolok mert tudom ha be megyek az üzletbe ki kell szaladnom. Városban is rosszul vagyok. Mit tegyek ellene? Mi váltja ki? Aki hasonló esetben van kérem segítsen
2016. jún. 13. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdekes, a gyógyszereket elhagytad, dolgozol, autót is vezetsz, ez nem is pánik hanem fóbia . Valakinek lift , kutya fóbiája van, neked meg bolt, üzlet fóbiád .
2016. jún. 14. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Régen amikor a gyógyszereket szedtem akkor az autóban is rám tört a roham és a munkahelyemen is, de valahogy el hagytam. Ha a benzinkutra is el megyek ami 5nperc gyalog, már gyaloglás közben kezdek szédülni, szorongani. Nem értem miért mitől
2016. jún. 15. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!