Pánikbeteg vagyok másfél éve. Szinte minden tünetet produkált a szervezetem de ami miatt segitséget kérek 1hete olyan szörnyű állapotba vagyok halálfélelmem van nem tudok kikapcsolni folyamatosan szorongok már dolgozni se birok menni. Tippek?
Nekem pszichés köhögésem szokott lenni kb. 5 évente. Amit mindig gonosz, rosszindulatú emberek váltanak ki. Például sikkasztani akaró közös képviselő. A kiváltó ok megszüntetése esetén a köhögés is mindig megszűnt. De akkor is meg szokott szűnni ha Ausztriába kimegyek, valószínű a jóval kiegyensúlyozottabb társadalmi légkörtől. Vagy idehaza elég a természetbe kimennem, biciklin szoktam. Az a természet teljesen érintetlen kell hogy legyen, tehát ne hallatszon oda autópálya zaja. Ez a természetbe menés lelkileg is erősít és az immunrendszert is. Ekkor lett lelki erőm szembeszállni az említett rossz emberekkel. Ha nem hagyom hogy gazemberek uralkodjanak rajtam, akkor azonnal megszűnik a pszichés köhögésem illetve elő sem jön olyankor. Bár legutóbb szinte fuldokoltam a köhögéstől, mégis hálás vagyok a sorsnak mert megtanított arra hogy így járok ha hagyom hogy a gazemberek uralkodjanak felettem és nem fordítva. A legutóbbi fuldoklásaim és súlyos köhögésem után meg is változtam pozitív irányban, nagyon kemény lettem a gazemberekkel. Nem hiába mondják hogy ami nem öl meg az erősít.
Valami kiváltó oka lehetett az esetedben is. Gyanítom hogy ugyanaz mint az én esetemben. De megbetegíti a lelket az iskolai/munkahelyi hosszú erős stressz, megfelelési kényszer, egész nap kimerítően síró gyerek, stb. De úgy szoktam összefoglalóan mondani hogy az betegíti meg a lelket és okoz ilyen dolgokat, ha olyanok uralkodnak felettünk akiknek nem volna szabad.
Amikor pszichésen köhögtem, mindig jót tett az ha kerékpárral kimentem a természetbe. Épp tegnap találtam ezt az oldalt a természet jótékony hatásáról:
A tömegtől való "elmenekülés" az érintetlen természetbe, ez mindig megerősített testileg-lelkileg. Úgy szoktam érezni hogy a természet nyugalma sokkal jobban kedvez a gyógyulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!