Félek az elalvástól, remegek, szorongok. Pánikbeteg lehetek?
Mindig is félénk, szorongó típus voltam, de az utóbbi hetekben/hónapokban egyre jobban erősödik a pánik bennem. Mikor az alvásra kerül sor este, mindig félek, hogy megint felkelek hajnalban, fáj a hasam és remegek. Nem igazán tudom kezelni, azt se tudom, mitől lehet, mivel nem érzem, hogy bármiért is izgulnom kéne. Olvasgattam már a neten ezzel kapcsolatban, és felmerült bennem, hogy lehet, hogy pánikbeteg vagyok, de lehet, csak túllihegem ezt az egészet és ha nem foglalkoznék vele el is múlna. Voltam a múlt hónapban orvosnál, felírt egy gyógyszert (Sedatif pc), de nem érzem, hogy sokat segítene. Nagyon idegesít már néha, mivel félek, hogy mikor leszek megint rosszul. Sokan mondják, lehet csak álmatlanság miatt van, de emiatt még aludni se tudok rendesen.
15/L
Könnyen lehet! Biztosan nincs semmi, ami miatt izgulsz? Suli, szerelem, család? Bár, ha írod hogy mindig is szorongó típus voltál...
Én a helyedben beszélnék a szüleimmel és keresnék egy másik orvost! Az is lehet pszichológus tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!