Sok minden történt velem, nagyon sok mindent átéltem. A szüleim le se szarnak, folyton veszekednek, szöktem is el otthonról. Mostanában nagyon rossz kedvem van, szorongok, nem bízom az emberekben, sokat szédülök hányingerem is szokott lenni igen gyakran. Tanárjaim közül van 2, akivel erről tudok beszélni, sajnos mostanra tőlük is eltávolodtam. Utálok itthon lenni, sokszor vannak öngyilkossági hajlamaim, sajnos a semmiből is, ha eszembe jut valami sírógörcsöm van. Mi lehet ez, és mit lehet tenni ez ellen? 12/L (már 2 éve tart ez,nem hiszem hogy tini dolog lehet a háttérben.)
Csak kamasz vagy. És mint ahogy ez nagyon divatos mostanában, te is igyekszel gyengének mutatkozni, a világfájdalmadat betegségnek beállítani. Komolyan mondom, hogy a drogoknál is nagyobb probléma, hogy divattá vált az elmebetegség, a pszichés gondok... pár éve még az volt menő, akinek drága okostelefonja volt, most meg azt nézik ki a kölykök, aki nem elmebajos, aki nem tud minimum egy pánikbetegséget felmutatni, persze a depresszió még jobb... mi van veletek? Versenghetnétek hogy ki tanul jobban, ki szebb, ki okosabb, kinek van jobb humora, bájosabb arca, több barátja, életcélja, nyelvtudása, tánctudása, zenei műveltsége... de nem, ti azon versengtek, hogy ki dilinyósabb.
2015. nov. 8. 19:11
3/21 anonim válasza:
Az is lehet, hogy egyik sem vagy ! Sem pánik beteg sem depressziós.
Pl.: A melankolikus állapotot, sokan és tévesen depressziós állapotnak gondolják.
keressél fel egy pszichológust és beszélgessél vele, mond el, hogy mit érzel, mit gondolsz,stb.
2015. nov. 8. 19:18
4/21 A kérdező kommentje:
Figyelj. Ha most leírnám az életem tátott szájjal néznél.
Leírok pár dolgot:
Anyám öngyilkos lett 2 hete, apám azóta alkoholista, ráadásul folyamatosan ver. Nem pofon, ha nem rúg tépi a hajam stb. Senkivel nem vagyok jóban a családban, a húgom 6 éves szegénykém ő is tiszta depi. De ő nem az anyámtól van. Előző házasságából apámnak. Voltu k nevelőknél 2 hetet akkor minden ok volt.. Mostmár érted? Írok még ha akarod..
2015. nov. 8. 19:20
5/21 anonim válasza:
az öngyilkosságra soha ne gondol történjen bármi
azzal semmit nem oldol meg
2015. nov. 8. 19:22
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi. 3 éve diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget, akkor asszem a suliban lettem rosszul. (Elájultam meg hánytam) Akkor is anyámmal volt probléma, remegő kézzel mentem suliba sírógörcsöm volt. (Akkor vert meg apám) És lehet ez kiújult anyám miatt. Nagyon hiányzik.. :(
2015. nov. 8. 19:22
7/21 A kérdező kommentje:
Én is tudom.. Soha nem tenném meg. Csak anyám miatt ez az egész..
2015. nov. 8. 19:23
8/21 A kérdező kommentje:
Kérlek kedves első válaszoló, írj még ide.
Remélem megértetted.
2015. nov. 8. 19:24
9/21 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok még kérlek.. :(
2015. nov. 8. 19:24
10/21 anonim válasza:
de ha apád ver akkor nem tudol valakinek szólni?
tudom is én szomszéd, a rokon pap ,mama a postás vagy bárkinek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!