Depressziós vagyok?
Úgy elment az életkedvem az utobbi idõbe...mindenki szekál,pár személy tudok beszélni, már bennük is alig bizom meg...annak ellenére,hogy néha viccelnek megsértenek és tudják,hogy engem hamar elér a sírás...van amikor be nem állok csak sírok és sìrok...már a tanárok is piszkálnak..mondok valamit HELYESEN ès azt mondják üljek le nem jó de nen ez a baj...az, hogy lediktálják és úgy ahogy mondtam...már az igaz barátaim is "akik már voltak szerintem" õk is szidnak...aztán még én vagyok a rossz.Anyám folyton szíd, van amit megkèrdezek életembe elöször és õ erre : "Már ezerszer elmondtam..." ok nélkul is szokott szidni,és volt amikor ütött is...vagdostam is magam.Tudom nem megoldás szerintem is értelmetlen de mègis megtettem ... akiket szerettem és biztam bennük elhagytak,becsaptak vagy már nem bizok bennük ezek után.Minden este sírva fekszem le és avval a gondolattal fekszem le,hogy holnap iskola és ismét sírás...pedig jól tanulok,a tanárok is mondják egyre jobbak a jegyeim de õk is piszkálnak...úgy elment az életkedvem, hogy csak....
(Helyesírásèrt bocsánat.)Szüleiimel nem fogok beszélni bárhogy is alakul...valaki valami tanácsot?
A depresszió általában önértékelési zavarból téves önképtől alakul ki többnyire.
A mások által intézményesen létrehozott korlátok között élni nem mindenki tud úgy hogy a benne levő haladásban oda ne verje magát.
Persze a többségnek ez kényelmes mert biztonságérzetet ad míg egyesen elviselhetetlennek találják.
Te az utóbbi kategóriába tartozol s talán egy idő múlva ott legbelül felrémlik hogy ajánlott önmagaddal békét kötni és a külvilág számára pókerarccal masírozni.
Addig meg légy büszke hogy neked tartásod van és a mindennapi álarc amiben megjelensz az iskolában az csak egy külső de te nem az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!