Szerintetek ez skizofrémia tünetei lehetnek, nagyon szorongok miatta!?
Hasonló cipőben jártam én is.
A kényszeres tünetek valószínűleg a neurózisod eredménye.
Valamit meg kell kérdeznem,nincs egy kitalált barátod akihez néha úgymond "beszélsz"?
A skizofrén embernek nincs betegségtudata. Tehát ha az lennél,nem tudnál róla. Nagyon-nagyon sok tényező kell ahhoz,hogy valakire rásüssék ezt a súlyos kórképet. Ha kivizsgáltak,feltételezem,hogy kell időnként visszajárnod kontrollra pszichiáterhez. Ha legközelebb mész,számolj be ezekről a gondolatokról. Illetve nem tudom,hogyan váltottál Xanax-ra Rexetinről..a kettő teljesen másra való. Orvos tanácsolta? Vannak jó antidepresszánsok,inkább azokra próbálj váltani,ne Xanax-ra. De ezt a pszichiáternek illene tudnia. Ha sürgősnek érzed a problémát, és érzed,hogy kiborulsz,menj be soron kívül az orvosodhoz,ha meg nem alkalmas,mert éjszaka van, hívj fel egy barátot,aki közel áll hozzád,ha az sincs,akkor van ingyenes lelkisegély szolgálat. Nyilván nem gyógyítanak,de legalább ideiglenesen meg tudnak nyugtatni,míg elmész orvoshoz. Addig lazíts,élvezd a Karácsonyt, ne agyalj.Skizofrén biztos nem vagy, maximum így év vége felé a hajtásban, meg ünnepek,stb. felerősödött a pszichés bajod, mert nagy a hajtás,nyomás és ettől szorongsz. Egy egészséges embernél is idegbetegség van ilyenkor, te meg érzékenyebb vagy rá. Foglald el magad, pihenj,nézd a Reszkessetek betörőket :) És ha gond van,tedd amiket írtam. Kellemes ünnepeket Neked!
26/N
Többszáz pszichotróp szer van.Ezek mind hatnak a mentális működésre.A megfelelő optimális gyógyszert nem biztos, hogy elsőre blikre eltalálja a pszichiáter.Kaptam már én is durva pánikrohamot a felírt- jótékony hatásúnak remélt - antidepreszánstól.Volt olyan eset is, hogy hosszabb majdnem kimondottan depresszív állapotomnak varázsütésre véget vetett a
az új gyógyszerkombináció és madarat lehetett volna velem fogatni, olyan jól éreztem magamat.Ez a / DEPRAL + FEVARIN / volt ,de minden beteg másképpen reagál a gyógyszerekre, bár van statisztika, de az csak sok beteg vonatkozásában ad némi támpontot, egy egy konkrét esetre nem biztos, hogy érvényes.
Türelem, optimizmus és együttműködés a pszichiáterrel ezek a javaslataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!