Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki Reumatoid arthritisben...

Aki Reumatoid arthritisben szenved, azoknál mik voltak a betegségekre tünetek? Tapasztalatokat kérek.

Figyelt kérdés

Nekem ébredés után kb, minden porcikám fáj, és olyan, mintha merev lenne az egész testem, ez már lassan 3 hónapja így van. Az ágyra tippeltem először, váltottam, de a helyzet nem változik. Igaz, hogy nem nagyon éltem mozgalmas fizikai életet mert sz.gép előtti munkám van, de ha nekiállok tornázni bármit, utána még rosszabb. Tegnap voltam egy hegyi túrán, kb 6 órán át mozogtam, bicajoztam. Ma izomláznak kellene lennie, de a szokásos izomláz helyett vmi egész fura érzés van jelen, minden porcikám nem is tudom, sajog, olyasmi mint ébredés után. Lassan már 10 percnyi ülés után is fájdalommal állok fel. Tényleg olyan érzés, mintha minden porcikám fájna és mintha minden egyben lenne, tehát nem érzem azt, h külön fájna a csontom, izületem, izmok. Amikor a tünetek alapján utána olvastam, mindig erre a betegségre bukkantam.

Én abban bíztam mostanáig, hogy csak a mozgáshiányos állapotom miatt van ez, de most már betegséget gyanítok. Szóval tapasztalatot szeretnék hallani, mert egyébként azt is olvastam, h ez egy konkrét ízület begyulladásával kezdődik.

2016. jún. 7. 17:20
 1/1 anonim válasza:

Leszögezném, nincs ilyen betegségem, de a te érdeked hogy irass beutalót a háziorvosoddal a közeli reumatológiára.

Ők Tudni fogják mi bajod

2016. jún. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!