PCOS tapasztalatokat várok?
Menstruáció helyett nyálkát tapasztalok végig, egy éve.Amikor végigcsináltuk a vérvételeket kivételesen tökéletes volt volt minden de nem tudom mitől, peteérésem is volt de elmulasztottuk.Babát szeretnék.
Inofolicot kaptam egy hónapja iszom de nem minden maradt a régiben.
Mennyiben segíthet a sport és a diéta, mire számíthatok?Aviva torna?
Mekkora esélyei vannak egy PCOS-nek a babára?Mi segített nektek és mennyi idő után hatott?
Mi nem akartunk gyógyszereket, hormonokat alkalmazni, ha nem muszáj. Adtunk magunknak 1 évet, hogy addig próbálkozunk természetes gyógymódokkal és ha addig nem sikerül, akkor gyógyszert stb. Az egy év alatt alaposan utánaolvastunk -érdeklődtünk a dolognak és végül kialakítottuk a saját pcos kezelésünket, aminek az eredménye az lett, hogy az előtte teljesen rendszertelen 1 és 3 hónap között bármilyen hosszúságú ciklus alig pecsételő vérzéssel 50-60 napos lett "igazi" menstruációval és kb. a harmadik ilyen mensi után több semmilyen nem volt :) de egy pozitív teszt igen! Ez a pozitív teszt mostmár egy 4 éves kislány :) :) :) szülés után 1 évig semmi ciklus a szoptatás miatt, közben folytattuk a kezelést és néhány hónap alatt beállt a ciklusom olyan 34 naposra úgy, hogy az ovulációkat mindig éreztem. Amikor nagy boldogan elkönyveltem, hogy juhúúú, beállt a ciklusom, rendes, egészséges, na, ekkor nem jött meg. Nesze neked rendes ciklus... Én sosem leszek egészséges... aztán ez a csalódottság nyom nélkül eltűnt, hiszen más oka volt a kimaradásnak :) 1 év 1 hónapja született a második Kislányunk! :)
Nem mondom, hogy mindenkinek az jó, ami nekem, de szerintem megpróbálni megéri. Legelőször is cukor kiiktatva. Mi nyírfacukrot (xillitet) hasznalunk mindenhez. Boltban minden cimkét elolvasunk, semmi aroma, cukor, tartósítószer, ízfokozó, emulgeátor, szója, hasonlók. Sok sport (ezt a gyerekek előtti időszakra értem :D ). Aztán barátcserje tabletta (ennek minimum 3 hónap folyamatos szedés kell, hogy hasson), kecskeruta tea minden étkezés előtt, krómtabletta és magas dózisban D3 vitamin. Én megnézettem vérből, nekem tényleg nagyon alacsony volt a D-vitaminszintem, azt mondják, a legtöbb pcos-nek az. Napi 10ezer NE D-vitamint szedek, hozzá 150 mikrogramm K2-vitamint és Magnézium-klorid olajat bőrön át (ezt csak most vettem, előtte Magnézium malátot szedtem). Volt egy kis pajzsmirigy alulműködésem még az első baba előtt, arra Fucus vesiculosus D6 homeopátiás cseppeket szedtem, rendesen helyreállította az értéket (a TSH lement 2 alá bőven 3 fölöttről, a pontos ertékre már nem emlékszem, meg kéne néznem :) ) nagyjából ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. Sok sikert, jó egészséget kívánok és mielőbbi gyermekáldást! :)
Nagyon köszönöm ezt a hosszú, kielégítő választ.
Utána fogok olvasni a kecskeruta teának és barátcserjének. Inofolicot szedek, nem hiszem h azt bezavarhatja, tulajdonképpen csak folsav.
Sok erőt adott a válaszod, nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!