Hamarosan megyek vastagbéltükrözésre és ezzel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat. Valamint Colitiseseket várok? Többi lent.
Nekem már volt tükrözésem, de a colitis-ről nincsen tapasztalatom.
A tükrözés kibírható, nekem úgy csnálták, hogy nem is kértem kábítást (Dormicum injekció, ez elég erősen bekábít és a legtöbbeknél ideiglenes memóriavesztést is okoz), hanem csak kéjgázt, amivel néha a fogorvosnál is bódítanak. Nem tudom, hogy ahová te mész, ott lehet-e kéjgázos bódítást kérni.
Nekem kb 12-15 percig tartott, és volt egy rész a bélcsatornában, amin nehezen tudta átnyomni a szkópot, mert szűkület volt a belemen (valószínű egy régebbi műtét miatt.) Amikor ott próbálkozott, az elég fájdalmas volt, olyan érzés, mint amikor erősen görcsöl a hasad pl. gázok miatt. Azt tudom, hogy gyakran colitisben is lehet hegesedés miatt szűkület.
Utána fél órával már hazamehettem, saját lábamon mentem haza, de állítólag kábítás után nem nagyon megy, mivel az erősebb hatású és 24 óráig utána nem lehet autót vezetni.
emélem, segítettem. Ha van kérdésed, írj privátban.
Személyes tapasztalati -szerencsére- nincs. Apám volt kolonpszkópián, neki iszonyúan fájt, pedig Állítólag kábították. Némán tűrte, de nagy fájdalmai voltak. Akit utána csináltak, annak a kórház folyosóján is Hallottam az üvöltését. Nem volt kellemes élmény...
Viszont két kollégám is privátban csináltatta meg. Ők egyöntetűen arról számoltak be, hogy igazából semmi nincs meg Nekik a dologból. Odamentek, aztán a következő emlék, hogy már felöltözve mennek ki az ajtón és egy órán keresztül ment a puki.
Egy oldal, talán hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!