Valaki próbálta már a CEFALY fejfájás-migrén csillapítót? Tapasztalatokat is várok!
Figyelt kérdés
Sajnos agyrázkódás miatt visszatérő fejfájásom van, éles hasító, néha nyomó érzéssel a nap 70-80%-ában. Fájdalomcsillapítón élek, próbáltam homeopátiás gyógyszert, de nem használt, bár nem adom fel. De őszinte leszek, ennek az egész fejfájásnak nem látom a végét, suliba járok, órákon teljesítenem kell, hogy felvegyenek oda, ahova szeretnék tovább menni, de így elég nehéz, mivel tramadol alapú fájdalomcsillapítót szedek, ezért ez 60-70%ban kiállítja a fejfájásom ugyan, de nagyon elálmosít, bár ez még mindig jobb mint amikor fájdalmam van, de így elég nehéz bármit is csinálnom. Ezért olvasgattam utána a dolgoknak, és találtam ezt a CEFAly készüléket, nem olcsó cucc, ha 4-5ezer lenne simán kidobnék rá annyit, és nem ánnám, ha nem használna, mert azt mondanám, hogy kipróbáltam és, hogy annyit nem sajnálok rá, na de 86000 forintot a mai világban nem lehet csak úgy kidobni. Ezért is tettem fel a kérdésem, hogy érdemes-e egyáltalán annyit áldoznom rá, vagy csak felesleges pénzkidobás lenne?!2013. szept. 27. 21:19
1/1 anonim válasza:
Az nem semmi összeg! Ránéztem, hozzá utána 6600 a betét vagy mi. Komoly pénzek.
Ha jól vettem ki, még tanulsz, tehát nagyon fiatal vagy szerintem ahhoz, hogy gyógyszereken élj csak.
Vannak már úgy nevezett "Fejfájás központ"-ok, ahol pont az a cél, hogy a fejfájások és migrének okait feltárják, és megszüntessék. Szerintem keress rá a neten és inkább azt az utat próbáld meg. Jobb a gyökereinél kiírtani egy betegséget, mint csak a tünetek kezelése.
Én pl voltam itt, vérnyomás dolog miatt a fejemet nézték át, mehetsz magán úton bejelentkezve is, de beutalós módszerrel is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!