Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez pánikroham volt?

Ez pánikroham volt?

Figyelt kérdés
Hajnalban arra ébredtem, hogy rettenetesen szorongok, bár az okát nem tudtam. Gyomorfájás, hascsikarás, hasmenés, remegés, nehéz légzés, szédülés, hányinger, gyengeség - ezek a testi tünetek kísérték. Soha nem volt még ilyen, és semmilyen más pszichés problémám sem, fizikailag is jól vagyok, nem vagyok beteges típus. Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 16. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig valami vírus mehetett át rajtad, mert ez gyomorfájás, hascsikarás nem éppen pániktünetek.Szerintem egyszerűen csak rossz éjszakád volt.Lehetett egy gyomorrontás is, szóval valami rossz kaja...
2016. febr. 16. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is inkább arra tippelnék, bár az erős szorongásérzet nem igazán tünete a vírusnak.
2016. febr. 16. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Kettős front volt ma, én is szarul keltem. Nekem vérnyomás ingadozásaim voltak!!
2016. febr. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!