Pánikroham? Vagy mi lehetett?
Figyelt kérdés
Ültem a padban, írtam a matekot, majd egyszer csak lüktetés szerűséget éreztem a fejemben, kb fél másodpercig.
Nem tudom mihez hasonlítani, egyáltalán nem volt fájdalmas.
Talán olyasmi lehetett, mint amikor hirtelen sokk ér, és leblokkol egy kicsit az ember, és egy hirtelen lüktetés szerű akármit érez a fejében.
Csak ez sokkal rövidebb volt, és már egy hete minden nap tompán fáj a(z egész) fejem, és remeg egy alsó szemhéjam.
Volt egy nagyon stresszes időszakom, amikor szó szerint remegtem az idegtől, de ennek már egy hete vége, egy hete megnyugodtam, éppen amikor kezdődött a fejájás.
Gyakran vissza jön a kaja is.
Szerintetek?
2016. jan. 13. 15:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!