Mi bajom lehet? Beteg vagyok? Pszichiáterhez kéne fordulnom?
Már utána néztem a tüneteknek, de nem sok mindent találtam. Talán szorongásos vagyok, vagy pánikbeteg... először hetedikben éreztem, hogy félek az emberektől, elkezdtem kizárni magam az osztalyból, kerültem a csoportos munkákat, csak egy két emberrel voltam jóban, másokhoz nem mertem hozzászólni se.
Aztán kilencedikben egyre többször éreztem magam rosszul, sokszor szédültem, remegett a kezem, volt,hogy füzetbe se tudtam írni, annyira.
Általanos iskolában ének versenyekre jártam, táncoltam. De sokat bántottak a túlsúlyom miatt, néha verekedtek velem, emiatt kicsit agresszív lettem.
Kilencedikben már a gólyabálon se tudtam fellépni, és később a tizedikes farsangunkon sem. Képtelen vagyok kiállni mások elé, a fejemben csak azt hallom, hogy rajtam nevetnek, sértegetnek, rólam beszélnek, ordibálnak. De ezeket csak beképzelem, és tudom, hogy valójában mindenki le se sz.r, de mégsem megy. Ha felelni hív ki a tanár, földbe gyökerezik a lábam, görcsbe áll a gyomrom, szédülni kezdek, izzadni, és a fejemben egyre hangosabban susogásokat hallok, és hangokat ahogy szidnak, sértegetnek. Nem tudom,mitől lehet. De 11,es vagyok es közeleg a diáknap, ami miatt egyre többet idegeskedek. Az osztályfőnökömmel erről nem lehet beszélni, egyer mar probaltam, de nem hitt nekem, és csak annyit mondott szedjem össze magam, ezt csak beképzelem, csak a diákélet programjai alól akarom kihúzni magam, valtoztassak magamon.
Változtatnék en, ha tudnék, szivesen.
pár hónapja már kényszeres tisztasagi mániám is van, óra közben ki kell kéreckednem a mosdóba, hogy kezet mossak, és alig tudok elszakadni a csaptól.
Valamint, meleg vagyok, egy két hónapja van barátnőm. A kapcsolatunk elején enyhültek a tünetek, de mostanában, így a diáknaphoz közeledve, újra előtörnek pánikrohamok, sírógörcsök. Folyton fáradt vagyok, pedig 9-10 órákat alszok.
El szeretnék menni pszichológushoz, de anyának erről félek beszélni, édesapám pedig külföldön dolgozik. Nemrég új kocsit kellett vennünk,nes emiatt anyagilag most nem allunk valami jól, és azt hiszem egy jó pszichológus elég drága.
Mi bajom lehet? A gyógyszerek megoldanak ezt ahelyzetetlegalabb amíg ez a diáknap lefolyik? Szeretnék én is szerepelni, hogy végre ne kötekedjenek velem, de így nem megy.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!