Szociális fóbiával érdemes pszichiáterhez fordulnom?
Ha jó orvoshoz mész (nem egy receptkiadó automatához), az tud segíteni. Még azt sem mondanám, hogy csak annál kapsz megfelelő ellátást, akinek vagyonokat fizetsz, TB által finanszírozott rendelésen is kifoghatsz jó dokit, bár sajnos tény, hogy ott kevesebb van.
De esetleg első körben inkább pszichológushoz menj, ő eleve nem is írhat fel gyógyszert, viszont anélkül is nagyon sokat segíthet, de persze csak akkor, ha együttműködsz vele. Sok sikert!
1: Köszönöm!
Gondoltam arra is hogy pszichológushoz kéne mennem, úgy tudom hogy viselkedésterápiát alkalmaznak. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire lehet hatásos.
"a hatást érjem el. A problémát pedig nem hinném, hogy megoldaná."
A problémát magadnak kell megoldanod, akármelyiket választod.
Igen! Ha a szorongás már annyira a hatalmába kerít, hogy nehezíti a mindennapjaidat, akkor nem hogy érdemes, el is kell menned!
Egyedül, segítség nélkül nem lehet vagy nagyon nehéz és mégtovább tart kijönni belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!