ne hagyd hogy átverjenek az orvosok . olyan nincsen. agyi duzzanat az van. az agyi ödéma, agyi vizesedés, melyet stressz, valamin kattogsz mérgelődsz az okoz fejfájást. ezt ha magadban helyre teszed, akkor minden megoldódik orvosok nélkül is. az agydaganat mire felfedezhető nagyságú, addigra fél évnek el kell telni. az agyi vizesedésre a rontgen képre is csak sokszor ráfogják azt h az agydaganat.
2016. febr. 7. 20:40
3/8 anonim válasza:
Ne legyél hipochonder!
Stressz,fáradtság,kevés vizet iszol.
Barátnőmnek évek óta minden nap folyamatosan fáj a feje, valamikor gyengébben valamikor erősebben. Egyszer nem fordult meg a fejében az,hogy baja lenne, és a CT-n sem találtak semmit.
Ne aggódj!
2016. febr. 8. 23:43
4/8 anonim válasza:
Voltál orvosnál? Mit mondott?
2016. márc. 14. 12:58
5/8 A kérdező kommentje:
Voltam. 5 napig feküdtem bent. Csináltak EEG-t, vérképeket, aztán pedig haza küldtek, hogy biztosan csak a stressz.
2016. márc. 14. 13:44
6/8 anonim válasza:
Hát akkor szerintem nyugodj meg nem lesz akkor semmi baj, viszont még azon gondolkoztam csak azért mert tél van hogy mivel fűtesz? Szén monoxid vagy szén dioxid mérgezés is akár lehet nem akarlak megijeszteni :D de ahogy írtad utóbbi hónapokban kezdődött, mint a fűtési szezon és nem feltétlen halálos ha csak kis mennyiségben van jelen, vagy jön levegő utánpótlás lehet a fűtő berendezést kéne ellenőrizni illetve sok vizet inni mert attól is lehet. Írd meg mivel fűtesz és lehet ki tudjuk zárni a mérgezést.
2016. márc. 14. 21:38
7/8 A kérdező kommentje:
Na az szerencsére ki van zárva. 5(!) szén-monoxid érzékelő is van a lakásban.
2016. márc. 15. 16:40
8/8 anonim válasza:
Na ez azért jó hír :D akkor vagy kevés vizet iszol vagy a dokinak van igaza. De hogy megnyugodjál el lehet menni másik orvoshoz is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!