Ezekkel a tünetekkel lehet agydaganatom? Vagy keringési zavar? Mitől? Mit tehetnék ellene?
Napok óta hol jobban, hol rosszabbul vagyok... Eleinte a fejem fájt, inkább a szememnél, fájdalomcsillapítóval csak kicsit húzódott a háttérbe. Aztán ez elmúlt, hányingerem lett naponta többször. Utána kicsit jobban lettem, 2 napon este combremegés tört rám, mindig 21 óra után pontosan. Ezeket a rángásokat nem tudtam kontrollálni, egy pici szédülés, nehéz fej, kihűlés előzte meg. 1-2 napja nincs remegésem, viszont ma reggeltől eddig szédültem, a végtagjaim továbbra is gyakran hidegek, néha szúrkálást érzek a kezeimben, éjjel zsibbadásra kelek (de lehet csak ráfeküdtem). Nagy fáradtság kísérte. A fejem azóta nem fáj, a hányingerem is csillapodott. Egyszer sem hánytam. Jelenleg egy kis szédülést érzek illetve hidegek és bizseregnek a kezeim. Nagyon pánikolok mi van, ha valami halálos betegségem van. Vérvételre fogok menni. :(
Menzeszem pár napja múlt el, mostanában elég stresszes voltam, de nagyjából elmúlt, a tüneteim viszont fennállnak. 21/L
Agydaganat jellemző tünetei: a hallás-, látás- és beszédzavarok, a hangulat- és személyiségváltozás, koncentrációs és emlékezőképesség romlása, memóriazavarok, epilepsziaszerű görcsrohamok, valamint zsibbadtság, bizsergés érzése a végtagokban.
avartság, lomhaság, aluszékonyság, koordinálatlan, idétlen mozgás
De ezek olyan tünetek, amik bármi másra is utalhatnak. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Ha vérvételre küldenek akkor nem daganatot keresnek. :) Nyugodj meg.
Rengeteg helyen utána olvastam már az agydaganatnak, konkrétan rettegek tőle...
De ha az lenne, fogynék is meg nem lennének azért panaszmentes időszakaim nem?
A vérképem jó lett, de a tüneteim még mindig fennállnak... Remélem tényleg semmi komoly... Bár pár perc után már alig bírok állni, muszáj leülnöm, nagyon kellemetlen.
Az eddigi válaszokat köszönöm!
Szia azota hogy vagy?
Nekem is ezek a tuneteim kiveve a hanyingert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!