Mitől vagyok büdös már fürdés után? 15/f
Figyelt kérdés
Minden nap fürdök használok tusfürdőt, szappant, borotválkozok, fogat mosok, használok még parfümöt, dezodort de semmi változás. (a kötekedőknek: Igen jól törlöm ki a s*ggemet) Már vettem hintőport, reggelente megmosakszom odalent is és beszórom de ugyan olyan büdös vagyok. Anyámnak félek elmondani cikinek tartom, de már ötletem sincs hogy még mit tudnék csinálni! Valami betegség lehet?2016. jan. 16. 23:37
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Van ilyen betegség, igen. Azt hiszem nem gyógyítható, de kezelhető és teljes értékű életet lehet élni. Amúgy ezzel orvoshoz kell menni és változtatni kell az étkezési szokásokon.
2/4 anonim válasza:
Hormonokra tippelnék. 15 évesen a borotválkozást is furcsállom kicsit.
3/4 anonim válasza:
Pontosabban milyen szagra gondolsz? Hamar megizzadsz?
4/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem két dolgon múlik az ilyesmi: egyrészt az étkezésen, másrészt a hormonokon. Tekintve, hogy 15 éves vagy, simán előfordulhat, hogy valamilyen átmeneti hormon-változás, hiszen ez a pubertás korban teljesen természetes is. Nem tudom, milyen viszonyban vagy Édesanyáddal, de szerintem érdemes lenne megemlítened neki mégis, és/vagy háziorvosnak is. Mindenképp szakvéleményt tudnék ajánlani, az a biztos, de még az is lehet, hogy csak nem megfelelőek a tisztasági kozmetikumok számodra, amelyeket használsz, lehet, hogy allergiás vagy valamelyikre (nem tudom, mire gondoljak, sajnos én sem értek hozzá nagyon).
Egészséget kívánok Neked! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!