Miért vagyok büdös mostanában akkor is ha pár perce fürödtem?
Mások is mondják, vagy csak te érzed?
Sokban függ a testszag az étkezéstől és az esetleges hormonproblémáktól is.
akkor lehet, hogy a fogamzásgátló
nem tudom mások érzik-e
A bőr izzadságmirigyei mindig működnek, főleg nyáron (fürdés után is). A verejtékmirigyek kiválasztanak az izzadságba méreganyagokat is a vérből. Minél több méreganyag, bomlástermék van a véredben, annál intenzívebben választja ki a bőröd az izzadságba. A méreganyagok és bomlástermékek magas koncentrációja esetén fordul elő embereknél, hogy az izzadságuk feltűnően szagos esetleg büdös. Oka a vesék alacsony működése vagy leállásuk (művesekezelteknél is előfordul). Ha keveset iszol, a vesék működése annál jobban lelassul. Ha leállnak, nem lehet újraindítani a működésüket.
A vesebetegek izzadsága feltűnően büdös szokott lenni különböző "szagos" ételek elfogyasztása után, pl. hagyma, pörkölt, fűszeres ételek, ...
Szerintem érdemes lenne a veseműködésed az orvossal kivizsgáltatni. Első körben a háziorvost ajánlom, ő elküld a speciális szakorvoshoz, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!