Shyzx24 kérdése:
Pánikbetegség, szorongás 25 évesen?
Figyelt kérdés
sziasztok , érdekődni szeretnék hogy van e itt ilyen betegséggel küzdő emberek? mert nekem már borzasztó ez az egész helyzet , ti mit csináltatok, vagy hogyan küzditek le ezt az egészet?2016. jan. 12. 18:17
1/21 anonim válasza:
A helyedben (ha még nem tetted) mindenkepp felkeresnek egy pszichologust, vagy ha estenkent eljarsz futni, vagy valamit sportolsz az is sokat segithet :)
2/21 anonim válasza:
ez a betegség nem korfüggő, alapvetően két lehetőséged van, az egyik a gyógyszer (antidepresszáns, nyugtatóval), vagy megküzdesz vele egyedül, esetleg terápiára jársz, beveted a különböző házi gyógymódokat. Én nem a gyógyszert választottam, de talán nem jól tettem, mivel már lassan 20 éve kijön rajtam a legváltozatosabb formákban, persze vannak nyugodt hónapjaim is.
3/21 anonim válasza:
23 évesen lettem pánikbeteg, igen erős rohamokkal. Pszichológushoz kerültem, ahová majdnem 1 évig jártam és mellette jógáztam. Most már évek óta teljesen kigyógyultam belőle. Neked is javaslom!
4/21 A kérdező kommentje:
ugy kezdődött az egész hogy oktoberben bekrültem a kórházba , 168/110/120 értékekkel , ott elláttak csináltak mindent , minden negativ lett. kaptam fél frontint elmult, egy ideig jó volt utána megint előjött de egyre többször. 2 szer vizsgáltak már meg és minden negativ ugyan ugy. én egyszerűen már nem értem h mi okozza , holnap igaz már megyek pszcihiáter hez , h kicsit beszélgessek vele mert ez szerintem már nem normális dolog , egyszerűen mindig erre gondolok h ne legyek rosszul , nagyon rossz :(
2016. jan. 12. 18:25
5/21 anonim válasza:
igen, nagyon rossz, a pszichiáter a gyógyszerrel fogja kezdeni, az a te döntésed, hogy beszeded-e vagy sem.
6/21 A kérdező kommentje:
és már ha csak rá gondolok akkor is érzem , h szorongok stb.. eszméletlen rossz. csak nem tudom hogy mi válthatta ki. mindig azt hiszem h a szívemmel van baj , de abszolult nem találtak semmit, se az ekg n se a szivultrahangon. ennyier elsulyosodott már a helyzet?
2016. jan. 12. 18:33
7/21 anonim válasza:
Lehet akárhány évesen, de legáltalánosabb 20-40 között kb.
Ha dokihoz mész, dilibogyót ír fel, mást nem csinál, használni az nem fog.Én nem szedtem, mert ezernyi mellékhatása lehet.Nem akartam cseberből vederbe kerülni.Magamtól jöttem ki belőle, nagy akaraterővel, de sikerült.
8/21 A kérdező kommentje:
de akkor hogyan küzdötted le?
2016. jan. 12. 18:36
9/21 anonim válasza:
Ami veled történik, az a pánik tipikus menetrendje. Csak kicsit hosszúnak tartom, mire eljutottál a pszichiáterhez. Most csak rajtad múlik, hogy megfogadod e amit mond a doki, és beszeded e a gyógyszert, amit kapsz.
10/21 A kérdező kommentje:
utána volt egy időszak hogy elmúlt. nem is foglalkoztam vele . de előjött nem tudom mitől
2016. jan. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!