Pánikbetegség, szorongás-al küzködök.. Van kiút?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Most 13 éves vagy és 10 éves koromban szihiáter-hez jártam és elég súlyos pánikbetegséget és szorongást "talált" nálam:(Azóta is ugyanez van mivel nem írt fel semilyen gyógyszert csak hogy lovagoljak.....Már nagyon kivagyok....Kérlek ha valaki hasonló szituba volt /van akkor az írjon nekem kérlek!KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!2015. aug. 8. 20:15
1/6 anonim válasza:
Milyen érdekes... ilyenkor mindenki elküldené szakemberhez az ilyen kérdezőket, de ha egy kérdező elmondja hogy már járt szakembernél, 100% hogy azt is írja utána, hogy semmit nem használ.
Gyógyszer nem használ, amíg te nem akarod ezt megszüntetni, ne a bogyótól várd a segítséget vagy a szakembertől. Ez neked kell megváltoztatnod, mert más nem tudja. Utólag gondold át, min pánikoltál, és hogy megérte-e. Mitől szorongsz? Valóságos dolog miatt? Mi lehet szerinted az oka? Az okot gondold át és ne a tüneteken lovagolj. Csak így lesz belőle kiút.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!rajta vagyok!:D
2015. aug. 8. 21:03
3/6 A kérdező kommentje:
átgondolom amiket írtál,mert nagyon igazad van hogy utólag rájövök hogy nincs min aggódni de ez akkor nem tűnik fel stb...
2015. aug. 8. 21:04
4/6 anonim válasza:
Nincs mit. Tudom hogy nem tűnik fel, ezért kell mindig kielemezni utólag. És akkor, jegyezd meg, hogy azt gondoltad, nincs mitől félni. "Üzenj magadnak" Aztán ha sokszor csinálod, és jön a roham, arra gondolj vissza, hogy te mit gondoltál akkor, amikor átgondoltad. Persze ha más mondja hogy nyugi, az nem hat, de ha te magadnak, az használhat. Nagyon drukkolok!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2015. aug. 14. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!